Lähes viikon mittainen empiirinen tutkimus on sitten päättynyt. Tulokset olivat laihoja. En saanut tehtyä enempi käsitöitä kuin puolison ollessa kotona. Syy tähän oli että kaikki iltaiset koiranulkoilutukset olivat minun vastuulla ja myös kotiin jääneen "lapsen" harrastuksiin kuskaukset.  Tyttären kassipussukan sain valmiiksi/ viimeisteltyä ja siitä tuli ihan hieno vaikka itse sanonkin.

Innostuin itsekin tilaamaan australialaisen tilkkutyölehden ja ensimmäinen numero tupsahti jo viimeviikolla postissa. Lehdessä oli mielenkiintoinen kirjaesittely, kuinka järjestää omat tilkkuilupaikkansa kuntoon. Kuvissa oli minusta todella hienot ompelu-ja leikkuupöydät sekä hulppea kangasvarasto. Itselläni on vasta puolet tuosta kangasmäärästä eikä ompelutilakaan ole noin avara. Mistähän johtuu että naiset saavat kotonansa aina pimeimmät nurkat ompelutöihin vaikka pitäisi olla kodin valoisin paikka.

540156.jpg

540158.jpg

Tänään onneksi on koko ilta pyhitetty käsityölle sillä on kevään viimeinen Helskyn Neuleklubin kokoontuminen tiistairyhmällä.  Meille on luvassa kesäkäsityö, joka on siis vielä yllätys.  odotan innolla vaikka ehdinkin sunnuntaina aloittamaan Greenday sliparin tekoa. Minulla on siinä lankana Noron kureon.  Samoin kun lauantaina metsästin uusia silmalasien kehyksiä , ehdin käväistä Lankavakassa ja ostin pari kerää ihanaa Carat lankaa.  Ostin siis kuvassa näkyvää alinta lankaa, sillä vaikka lanka oli kallista en voinut vastustaa näin kesäistä. Onko ehdotuksia mitä siitä voisi tehdä ?