Jostain mystisestä syystä mielessäni siintää vain joulu. ehkä viiden päivän vapaalla on jotain tekemistä sen kanssa :) Olen penkonut kaikkia vanhoja joululehtiäni ja ostanut niitä muutaman lisää. Viimeksi eilen posti oli tuonut Burdan ihanan joululehden. Pahoittelen että kuva on vähän vinkkeli, mutta luulin kyllä kääntäneeni sen oikein päin.

2001601.jpg

Lehdessä oli hauskoja malleja postikortteihin (kannen kuuset ja talo), nyt pitää enää keksiä miten ne tehdään. Kaikki saksalaisten käyttämät materiaalit kun eivät avaudu vaikka kuinka tavais.Parasta tehdä itse yritys ja erehdys menetelmällä.

Minun piti viimeviikolla kirjoittaa roosanauhapäivästä ja  quiltpink malleista, mutta onneton vuodatus ei suostunut toimimaan. Minun piti laittaa viestiä eteenpäin, mutta onhan vielä lokakuuta jäljellä. Eli jos tuet roosanauhasäätiötä 20 eurolla, voit pyytää tämän peiton ohjetta osoitteesta asaholmen -at-  gmail. com.(välilyönnit on tässä tahallisia) Ilmoitat vain ruotsiksi maksaneesi  "cancerstiftelsen i Finland" ja paluu postissa pitäisi tulla ohjeet tuohon peittoon. Haastekeräys on nimeltään Tänk Rosa sydag. En tiedä kuinka varmasti toimii, kun en ole ehtinyt kokeilemaan.

Mikäli malli ei miellytä, voi ladata Modan sivuilta toisen Quilt Pink mallin.