Ostaessani uutta kalenteria kirjakaupasta, käsiini osui samalla tämä uusi Neulekirja. Kirjassa oli ilahduttavan paljon sukkaohjeita ja sellaisia että tätä palmikko/kirjomallia voit neuloa telkkarin kera. Eli ei siis liian monimutkaisia malleja, jotka jäävät kesken kun on unohtanut mihin kerrokseen/kohtaan viimeksi on jäänyt. Jostain mystisestä syystä, keräilen sukkalankoja (=en voi siis poistua lankakaupasta ilman että ostan edes yhden sukkalanka kerän) joten lankoja riittäisi useampaankin sukkapariin. Kirjan hintakaan ei ollut päätä huimaava. Nyt sitten vain kokeilemaan, pitävätkö väitteet paikkansa.

Sukkasato 2010 sivuilta luin eri hyväntekeväisyyskohteista minne sukkia voi lahjoittaa, ja silmiini osui tämä ilmoitus .  Ensivuoden alokkaille jaetaan kaikille villasukat. Koin tämän jotenkin läheiseksi, sillä oma poikani on nyt parhaillaan palveluksessa ja hän sai marssia 65 km kumisaappaissa ( armeijalla ei ole tarpeeksi maastokenkiä, kilpailuttamissotkun takia). Ehkäpä villasukat auttavat estämään rakkoja.

Kiitos kaikille edellisten postausten kommentoijille. Kommentteja on aina mukava lukea. Kirjontatyölläni ei ole mikään kiire, sillä nautin kirjonnasta enkä mieti että pitäisi valmistua joskus. Keskityn vain pistelemään. Sain jo uudet lukulasit, ja niillä näkee nyt tosi hyvin. Uudet monitehot saan noutaa optikolta tänään.

Käsityörikasta viikonloppua !