Heinäkuun alussa olin laukkukurssilla Päivölässä ja tein pari hauskaa laukkua. Yllä on kuva vihkisormuslaukusta aihiona ja alla kuva valmiista kassista. Oli yllättävän helppo tehdä, luulin että vihkosormusblokkia olisi vaikeampikin työstää. Kiitos Open joka antoi hyviä vinkkejä kohdistuksiin. Tämä kassi syö kangasta aikalailla, joten ihan pienestä palasta ei kannata tehdä. Minunkin kankaat eivät ihan riittäneet, vaan jouduin muutaman palan leikkamaan "väärästä" kankaasta.

Lisäksi tein vielä todella työlään viikonloppukassin, joka oli kesälomalla kovassa käytössä. Hankalimmat olivat nuo 3D taskut jotka eivät kuvasta hyvin näy. Niiden saaminen kassiin kiinni kauniisti oli ...."#%¤"#&%¤&"%#¤. Muuten kassia voi suositella käytännöllisyyden takia. Mahtuu kivasti tavaraa ja kaunis kantaa. ( tämäkin oli sitten kangassyöppömalli, päällikangasta ja vuorta oli metrin palat ( 140  cm leveää) kumpaakin ja juuri mitään ei jäänyt.

Viimeiseksi tein tämän pienen koirulilaukun. Ei ollut vaikeita kohtia eikä paksuja kohtia, joissa katkoa neuloja. samalla tuli harjoiteltua paperiompelua ja paperiompeluiden yhdistämistä.