Vihdoin on kuvat ensimmäisestä osasta tuotoksia. Isoista laukuista kun on aina pulaa, ompelen ensimmäiseksi itselleni ison matkakassin jonne mahtuu reilusti tavaraa. Sama malli kuin viimekesänä tehty viikonloppulaukku, mutta jätin hankalat 3D-taskut pois. Kassia voidaan kuvailla tilkkutyöksi sillä laukun perusosa on tikattu.

Seuraavaksi halusin tehdä itselleni  isoilla Tubular kassinsulkijoilla ns Maija Poppanen laukun. Kaavoja piti vähän suurentaa sekä mallata ja tehdä vielä vuorikankaasta koekappale. Tässä Bernina vähän nikotteli kun tuli muutama paksu kohta, jotka piti sitten käsin ommella. Kangas on lomatuomisia Rivieralta.

sitten piti vähän jo rentoutua ja tehdä jotain pienempää. Muiden kanssakurssilaisten innoittamana tein pullokassin. Testattu on ja toimii. Kassiin mahtuu pullon lisäksi 6 viinilasia tarvittaessa.

Loppuviikosta ahersin kässäpusseja ja yhden pussin uimapuvulle ( punainen pallokerni).Näitä oli ihana ommella, helppoja ja nopeita. Vaikeinta oli kankaiden valinta niihin.