Baby Jane peittooni ovat nyt tässä . Aloitimme kurssilla helpoimmasta päästä ja jopa näiden tekeminen oli hankalaa. Meidän piti nimittäin laskea ohjeruudusta viivaimen avulla palasten koot ja lisätä tarvittavat saumavarat. Oman lisähaasteen toi opettajan vinkki että kaikkiin blokin ulkoreunoihin kannattaa lisätä 1/4 tuumaa extra saumavaraa. Ensimmäisestä blokista tuli oikean kokoinen, mutta toisesta vähän liian pieni, laskin mitat itse , joten arvaahan sen kuinka siinä käy. Pienempi blokeista on nippanappa sen 5 tuumaa, joka on virallinen koko. Siinä ei siis ole yhtään tasausvaraa. Mutta onneksi blokki onnistui hyvin, joten sen voi käyttää.

Blokkien alla näkyvä paperi on värisuunnitelmani peiton blokkeihin. Taustauksi ajattelin laittaa kellertävän vaaleaa musliinia ja väriosat ovat haalimistani erilaisista reproduction kankaista.

varoituksen sana, näihin voi jäädä koukkuun. ainakin itse ajattelin kotosalla vielä ommella itsenäisesti näitä lisää vaikka kaikki "jotain-valmiiksi-hössötyksen" työt ovat kesken.

PS. Jos NQT Tanskassa tuntuu liian kaukaiselta ajatukselta, onhan meillä omat tilkkupäivämme maaliskuussa Vaasassa.