Jotakin valmiiksi hössötyksen ensinmäinen työni on valmis. Nimittäin syksyllä aloittamani liivihame, jonka sunnuntaina viimeistelin. Ompelin vuoren,napit ja napinlävet.Ja kangas on edelleen tosi rypistyvää..(niitä simply thing blokkeja on valmiina tuommoiset parikymmentä, puolet puuttuu edelleen)

Eilen olin taas Dear Jane tunnillani. Nyt harjoittelimme käsinapplikointia. Freezer paperilla piti tehdät lehdet, silittää reunat ja harsia ne reunat. sitten freezer paperilla piti tehdä ns suunnistusaukko (kuvassa valkoinen reunus)joka laitettiin blokin päälle, jotta lehdet osataan kohdistaa kulmiin. sitten vasta sai ommella lehdet kiinni kankaaseen.  Kiinnostuneille tiedoksi että kurssin opettaja on koneompelun koulukuntaa, eli kaikki mahdollinen ommellaan koneella. Ope minun makuuni :) vapaa-aika on ylellisyys, jota minulla ei liiemmin ole.

lehdet olisi pitänyt vielä harsien kiinnittää pohjaan, mutta olin niin kärsimätön että nuppis sai esittää harsintaa. Ihan ei onnistunut keskikohta valmiissa blokissa, mutta jos jaksan saatan tehdä uuden. Vieruskaveri teki harsien ja hänen blokistaan tuli täydellinen. Mitenköhän sitä osaisi down-shiftata itsensä vähän hitaampaan muottiin ?

Lopuksi kuva sängynvaltaajastani. Kun yritän aamuisin pedata sänkyäni, sen on vallannut tämä karvainen kaverini. Joka muuten pussailee taas ihan tavalliseen tapaan...