Kuten viimeksi lupasin, laitan tähän nyt messuterveiset.  Ennen messuja kävimme Turun keskustassa  Piikkopirrassa ja kuin onnenkantamoinen olisi ollut matkassa , osuimme suoraan oikealle kadulle ja saimme parkkipaikankin liikkeen kyltin edestä. Liikkeessä vierähtikin sitten jonkun aikaa kun ihastelimme espanjalaisia Katie lankoja ja hiplamissa lähes kaikkea. Yritin kuitenkin hillitä vähän itseäni, sillä minulla on aika monta lankakassillista lankaa jo valmiiksi kotona odottamassa. Näitä en lankoja en voinut sitten vastustaa. Ajattelin tehdä näistä itselleni laukun.

465034.jpg

Itse messuilta ostin sitten t-paidan. Messuilla oli jonkun verran mielenkiintoisia näytteilleasettajia, mutta mielestäni aika paljon valmiiden tuotteiden myyjiä. Olisin kaivannut enemmän näitä - tee-se-itse-kojuja.

Samoilla messuilla oli myös antiikkia esillä ja katsellessamme ystäväni kanssa vanhoja Arabian kahvikuppeja, muistelimme miten  nyt antiikiksi luokitellut kupit, olivat lapsuutemme käyttötavaraa tai peräti alennettu mökkiastioiksi. En kyllä koe olevani vielä antiikkisen vanha.

465041.jpg

Iltapäivällä kun etsimme hyvää ruokaravintolaa , taas Turun keskustasta, meillä ei sitten ollutkaan yhtä hyvää onnea kuin aamulla. Saimme kaameassa räntäsateessa etsiä paikkaa jossa olisi a) ruokaa tarjolla ja b) vapaata tilaa. Lopulta kyllä saimme annokset eteemme ja pienen ähkyn jälkeen pääsimme ajelemaan kohti kotia.

Sunnuntaina ehdin jopa aloitella ostamistani uusista pääsiäiskankaista pientä pöytäliinaa (lontooksi , table runner) mutta siitä ei ole kuvaa kun en saanut sitä valmiiksi. Harjoittelin tilkkuteknikkkaa 4 kolmiota neliössä ja niitä neliöitä tulikin vähän reilusti kun laskin väärin tarvittavien leikattavien neliöiden määrät. Ehkäpä ensi sunnuntaina saisin liinani valmiiksi.