Koska Helatorstai on jo ovella, eikä työt enää paina, voin taas kirjoittaa kuulumisiani. Ehdin nykyään tekemään tilkkutöitä vain viikonloppuisin, silla arki-illat menee kakkostyön merkeissä ja jos jää vapaata aikaa iltaisin, niin silloin pyrin neulomaan. Nythän minulla on kesken Greenday liive sekä yhdet kesäsukat.

Sunnuntaina tein itselleni tämmöisen pikkuliinan, joka olisi tarkoitus tulla parvekkeemme pöytää somistamaan. Mallin kopion Hämeentien tilkkupuodista, jossa oli esillä KaffeFasset kankaista tehty vastaava liina. Itse asiassa ostin valmiita neliöitä puodista ja tein anopille niistä äitienpäiväliinan. Tästä hurmaantuneena tein sitten itsellenikin. Minulla on varastossa muutamia paketteja näitä valmiita neliöitä ja täytyy sanoa että säästävät kovasti aikaa kun ei tartte mittailla ja leikellä millintarkkuudella.

591050.jpg

Omalle äidilleni tein ensimmäistä kertaa crazy-tekniikalla patalapun ( taas kerran). Tähän pieneen patalappuun kuluikin huomattavasti aikaa kun yritin ommella ja hahmottaa että miten tästä crazy tekniikasta saa jotain irti. Keskelle patalappua on tikattu kukkanen, joka erottuu selvemmin patalapun kääntöpuolella.

 

591068.jpg