Kuten viimeksi kerroin, viime lauantaina olin Helskyn Neuleklubin retkellä Mikkelin seudulla.  Kävimme Pirtin Kehräämössä, Kenkäverossa ja Raijan Aitassa. Pirtin kehräämön tehtaanmyymälä oli ihana aarreaitta eikä sieltä päässyt ulos ilman osti kassillisen lankoja ja huovutusvillaa.  Muutenkin retki oli kaiken puolin onnistunut. Bussissa sai rauhassa neuloa koko matkan ajan, ruoka oli valmiina ja mukavaa matkaseuraa. Sain neulottua yhden kesävillasukan valmiiksi ja aloitettua toista reissun aikana. ( sukat kudottiin "hammastikuilla" eli 2.5 numeron bambupuikoilla)

 

579504.jpg

Kenkävero on mainio lahjojen aarreaitta. Eräässä esiliinassa mainostettiin kaikenvoipaa juomaa :)

579506.jpg

Raijan aitasta minulla ei ole kuvaa, mutta paikka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla järven rannalla. Unohdan aina että Suomessa tosiaan on järviä, kun Vantaalla ei ole kuin Kuusijärvi ja sekin on oikeasti lampi.

Muille käsitöilleni kuuluu hyvää. Muistin omaa SNY.täni jopa itsetehdyillä lahjoilla.  SNY voi sitten itse kertoa olivatko ne mistään kotoisin. Olen ostellut lisää tilkkukankaita ja niistä pitäisi tehdä tänään äitienpäivälahjoja omalle äidille ja anopille. Minulla pöydät täynnä lehtiä ja kirjoja ja ideoita pursuaa, mutta toteutus jostain kummasta syystä vähän ontuu.

Koirien ystäville kerrottakoon että Riku on 5-vuotias reipas cairnterrieri ja mielipuuhinaan nykyään vahtii olohuoneemme ikkunasta naapurin pihalla vierailevia rusakkoja. ( Meidän piha on aidattu ) Tilkkukoirakin on vielä ihan ehjä.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja muille mukavaa viikonloppua !