Innostuin tekemään ystävättärelleni synttärilahjaksi tilkkulaukkua. Ohje oli saksalaisesta kirjasta, Leichte Patchwork Taschen. En kyllä jaksanut kahlata tekstiä kovin tarkasti, vaikka minun pitäisi solkata lähes sujuvasti ko kieltä. ( seuraavalla kerralla kokeilen kyllä suomen-tai englanninkielistä ohjetta)  Sain kuin sainkin laukun valmiiksi vaikka vähän mitat heittivät ohjeen mitoista.

627127.jpg

Kirjassa oli kyllä ihania malleja, ja ehkä teen toisenkin laukun. Varsinkin tuo kansikuvan laukku houkuttelee, mutta ensin pitää hankkia vähän kassinkahvoja. Sinellistä tein löytöjä halvalla, mutta vähän epäilen niiden rottinkirenkaiden kantokykyä. Minun kassini jostain mystisestä syystä aina kovin painavia ja täysinäisiä.

627134.jpg

Onneksi viikonloppu on lähellä, jotta pääsen taas ompelukoneen ääreen. Ja jos sattuu olemaan hieno ilma, voin siirtyä tekemään jojo-kukkia ulkosalle. Tai sitten voisin tehdä keskeneräiset työni valmiiksi.Tai jotain ihan muuta. Käsitöissä on se hyvä puoli etteivät ne pilaannu vaikka lojuisivatkin jossain korissa jonkun aikaa keskeneräisenä :)