Heissan,

Nyt on sitten lomat pidetty ja palattu takaisin arkeen. Olisin kyllä ollut lomilla vielä toisetkin 3 viikkoa. Onneksi olin lomani aluksi Tilkkulaukkukurssilla, jossa sai ommella kunnolla. Kyllä oli kivaa, aurinko paistoi ja ompelukoneet surisivat.

Tein kurssilla 1 ison laukun sekä 2 pussukkaa. TÄssä kuvassa on nyt aihio laukusta ennenkuin siitä koottiin laukku. Näkyviä saumoja ei laukkuun tullut. 783820.jpg

Valmiin laukun kuva on kadonnut kamerastani jonnekin, joten laitan tähän esille Open tekemiä laukkuja. Kuvassa oleva musta laukku punaisin viuhkoin on laukkuni malli.

783821.jpg

Lisäksi tekemän pussukat ovat malliltaan samat kuin kuvan oikean reunan "toiletti-laukut". Laitan niistä kuvat kunhan saan ne kameraan.

Opin kurssilla monta uutta pikkuniksiä, jota ei itsekseen ommellessa aina keksi, vaikka olisivat kuinka yksinkertaisia pikkujuttuja.

Lopuksi kuva Rikusta ja uusista leluistaan. Näin Riku valloitti isännän sängyn aina kun mies oli poissa loma-asunnosta. Sen siitä saa kun lähtee katsomaan autokilpailuja :)

783861.jpg