Ihana tilkkuviikonloppu PÄivölässä on taas ohi. Miten sitä aika kuluukin nopsaan kun kivaa tekemistä ja mukavaa seuraa.Nyt maanantaina olo on sarjassa väsynyt mutta onnellinen, kun on paahtanut viikonlopun täysillä.

Vaikka olen ollut mukana useita kertoja, aina oppii uutta. Tällä kertaa "uutuuksina" tuli kaksi liinamallia. Ensimmäinen oli monimutkaisen näköinen, mutta simppeli ja nopea tehdä, kiemuraliina. Tunnetaan varmaan myös puro/joki mallina.Näkyy kuvassa alimpana. Vaikeinta oli värisuunnittelu. Omasta liinastani opin että vähemmän värejä on enemmän. Yläreunan liinat edustavat vaikeampaa kaitaletekniikkaa ja yksillä leikkuilla saat kaksi liinaan. Tässä mallissa täytyy olla tarkkana leikkuiden kanssa että saa saumat kohdalleen ompelussa.

Tässä vielä lähikuva kaiteleteknikkaliinasta.

Tein myös perinteisiä kasseja ja pussukoita. Kuten tämän alppikankaisen Tubular-käsilaukun. Samasta kankaasta tein kesäkurssilla isomman kassin.

Sitten intouduin  harjoittelemaan uuden pitsivetoketjun kiinnitystä.Ja siihen piti tietysti saada romanttinen kangaskin. joskus viimetalvena tekemäni Sunbonnet Sue applikaatio päätyi neulakirjaani. Ehdin vielä aloittaa yhden lompakon tekoa, mutta se jäi kesken, joten siitä ei ole kuvaa.