olisi tullut tarpeeseen pääsiäisenä kun olimme miehen kanssa viettämässä kuntolomaa Kainuussa. Toppi valmistui trikookietaisumekon jäännöspaloista, mutta vasta tiistaina. OIkea väri on tumma turkoosi, mutta jostain syystä kännykkä välillä vaihtaa värejä. yritän saada kunnollisen kuvan siitä keitaisumekostakin jossain välissä.

Dear Jane tunnit päättyivät tältä keväältä. Alla kahden viimeisin tunnin aikaansaannokseni. Tarkkasilmäisenä huomaat varmaan mikä kangas ei kuulu joukkoon ?  Saimme nimittäin valita opettajan valikoimista yhden 30-luvun kankaan jolla tehdä jokin blokki.  Kurssin päätteeksi saimme vielä hienot Dear Jane rintamerkit. Ja tietysti kesätehtäviä :)

Jos sinuakin houkuttaisi nämä Dear Janet, niin syksyllä Espoon työväenopistossa Dear Jane tunnit jatkuvat. Tunti on tarkoitettu sekä aloittelijoille että edistyneille. (Blokkejahan siinä kirjassa riittää) Opettajana toimii  Anna Holm. Itse ainakin olen oppinut silmäilemään blokkeja ihan eri tavalla ja pohtimaan ompelujärjestystä itsenäisemmin. Me nimittäin ompelemme koneella lähes kaiken mahdollisen.

Lopuksi harmillisia uutisia Rikusta. Reilu viikko sitten joku idiootti päästi oman uroskoiransa irti, sillä seurauksella että Rikulle tuli lisää vaivoja ( vaikkei eläinlääkäri mitään löytänytkään). Minä en saa koskea häntään enkä takatassuihin ja ulkoa sisälle tultaessa muristaan vihaisesti kun yritan pyyhkeellä putsata. Jonkun kerran on yritetty jopa purra kiitoksena tästä aktiviteetista. Jos vaan saan käsiini sen koiranomistajan, niin  @¤%#¤!